2015 TENDELE BRIDALULUI TEMPURI ULTIME! – Există atât de multe aplicații acolo pentru a vă ajuta să vă asigurați că ziua dvs. cea mare va fi spectaculoasă chiar și fără ajutorul unui planificator profesionist și există, de asemenea, tot mai multe opțiuni atunci când vine vorba de decor, teme și scheme.

2015 Bridal Trends TEME TEMA!
În afară de asta, atât de multe celebrități se căsătoresc; Este atât de ușor să vă inspirați din nunțile lor pentru a vă încorpora în cont propriu.

Deschideți rochii de mireasă înapoi

Obținerea unui pic din acea atmosferă sexy în aspectul tău de mireasă, în timp ce îl păstrezi adecvat poate fi o provocare, mai ales dacă ești cineva care iubește să fugieze lucrurile bune și să arate ceva piele. Pentru mireasa care dorește să adauge acel indiciu de sexy în aspectul lor, o rochie de mireasă deschisă este o opțiune grozavă.

Decolteu dulce

Decolteul dulce a fost în jur de veacuri și este unul dintre cele mai frumoase pe care le puteți încorpora într -o rochie de mireasă. Anul acesta, acest decolteu special va primi multă atenție și dragoste ”. Puteți face acest lucru pe o rochie fără bretele sau sub o suprapunere pură.

EPOCĂ

Vezi si

Modă
Cum să alegeți cercei de modă perfecți pentru a vă îmbunătăți profilul?

Indiferent dacă este vorba de aspectul dvs., de tema dvs. sau de decorul și de configurarea dvs., un pic din acea atmosferă de epocă este sigur că vă va face nunta să pară și să se simtă mai confortabilă și mai intimă. Această tendință este perfectă pentru mirese care doresc multă glam pentru nunta lor, dar nimic de genul de astăzi în fața ta.

Detaliile cu margele

Oh, putem vedea deja această tendință ridicată doar de la primele câteva evenimente de covoare roșii și știm doar că va fi mare anul acesta. Detaliile cu margele pot adăuga într -adevăr o mulțime de pizzazz la orice rochie de mireasă, dar acest lucru necesită mult timp, așa că asigurați -vă că oferiți designerului suficient timp pentru a face margele grele pe rochia dvs.