gata de purtare de Oscar de la Renta pentru primăvara 2015-Această colecție este ideală pentru vară, fie că veți merge la brunch sau vă îndreptați O întâlnire bună. Aveți ochii pe piese din colecția de primăvară a lui Oscar de La Renta și vă întrebați cum să le obțineți?

Colecția a lovit toate semnele de semnătură ale Oscarului: feminin, lustruit de necontenit, luxuriant de culoare. Mai puțin convențional, poate, a fost spiritul său mai tânăr. Kloss a purtat broguri franjuri cu tricou de dantelă, pantaloni scurți și haina Gingham și nu a lipsit aspectul de midriff, cel mai bun printre ele un top-line prescurtat și o fustă completă de trei sferturi în alb și negru Broderie Anglaise.

De La Renta a găsit inspirație în aer liber, stabilind scena cu gingham pe scară largă în roz, albastru pentru copii sau negru, înainte de a se lansa în flori, care erau pozitiv peste tot-se îndreptau spre decolteul unei rochii subterane senzaționale de roz petale; Atacat manual în nuanțe strălucitoare de galben și roșu pe o schimbare croșetată aerisită; Și, pentru că casa a îmbrățișat-o fără sezon, a plantat în stil intarsia pe un bolero de nurcă sau brodat în buchete întregi pe o haină albă de miel persană.

Vedeți câteva fotografii de mai jos pentru Inspired by Looks direct de pe pistă:

Gata de purtare de Oscar de la Renta pentru primăvara 2015
Karlie Kloss (IMG New York)
Leomie Anderson (Fusion)
Natasha Remarchuk (elită)
Alana Zimmer (femei)
Alana Zimmer (femei)
Dani Witt (următorul)
Tanya Katysheva (următorul)
Sophie Touchet (Societatea)
Malaika Firth (New York Models)
Amanda Wellsh (IMG New York)
Daria Strokous (femei)
prin